Föreläsningar på mässan Clean & Facility

Friska Arbetsplatser AB kommer att tillsammans med Modescien AB att bjuda på två föreläsningar på mässan Clean & Facility i Malmö den 5 april.

Arbetsglädje – en väg till att trivas, må bra och prestera

Kl. 10.00 den 5 april är du välkommen att lyssna på Sara och Maria. Vad får oss att trivas på jobbet? Vad skapar arbetsglädje? Det kommer att bli mycket igenkännande och säkert en hel del skratt när de pratar om lust, motivation, kommunikation, bemötande, förväntningar m.m och om vårt gemensamma ansvar för att skapa en glädjefylld arbetsmiljö.

 

Tillsammans på jobbet – Hur svårt kan det va?

Kl. 14.00 den 5 april håller Sara och Maria föreläsningen Tillsammans på jobbet – Hur svårt kan det va? Ja, hur svårt kan det vara egentligen? Alla vi som kommer till jobbet är olika och tillsammans kan vi skapa en fantastisk arbetsmiljö eller något helt annat…… Sara och Maria pratar om styrkan i att vi är olika, vikten av att ”tillsammans” blir bra, vad som är ok och inte är ok när vi är tillsammans med mera.

 

Föreläsare

Sara Lindberg, arbetsmiljökonsult, Friska Arbetsplatser AB
Maria Flanagan Sundqvist, individ- och grupputvecklare, Modescien AB.

Böcker

På mässan kommer det att finnas möjlighet att köpa böckerna som föreläsarna Sara och Maria har skrivit. De böckerna är Arbetsglädje – En väg till att trivas, må bra och prestera och Nyckel till framgång – Organisatorisk och social arbetsmiljö.

MÄSSINBJUDAN & KONFERENSPROGRAM

Här kan du hämta in inbjudan i pdf-format.